Libanon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah ceb:Lebanon dadi ceb:Libano
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké pnt:Λίβανος)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ceb:Lebanon dadi ceb:Libano)
[[ca:Líban]]
[[ce:Ливан]]
[[ceb:LebanonLibano]]
[[ckb:لوبنان]]
[[crh:Lübnan]]
39.676

besutan

Menu navigasi