3: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah rue:3 dadi rue:3 рік
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:3)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah rue:3 dadi rue:3 рік)
[[ro:3]]
[[ru:3 год]]
[[rue:3 рік]]
[[sa:३]]
[[sah:3]]
61.527

besutan

Menu navigasi