Kategori:Lair 1990: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
35 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké uz:Turkum:1990-yilda tugʻilganlar)
c (Bot: Nambahaké ku:Kategorî:Jidayîkbûn 1990)
[[kk:Санат:1990 жылы туғандар]]
[[ko:분류:1990년 태어남]]
[[ku:Kategorî:Jidayîkbûn 1990]]
[[la:Categoria:Nati 1990]]
[[lb:Kategorie:Gebuer 1990]]
32.744

besutan

Menu navigasi