28: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
27 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ga:28, zh-yue:28年
c (Bot: Nambahaké bxr:28 жэл)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ga:28, zh-yue:28年)
[[fr:28]]
[[fy:28]]
[[ga:28]]
[[gan:28年]]
[[gd:28]]
[[yo:28]]
[[zh:28年]]
[[zh-yue:28年]]
40.678

besutan

Menu navigasi