Kroasia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké bxr:Хорват
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké pag:Kroasiya)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké bxr:Хорват)
[[br:Kroatia]]
[[bs:Hrvatska]]
[[bxr:Хорват]]
[[ca:Croàcia]]
[[ce:Хорвати]]
5.694

besutan

Menu navigasi