1102: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1102
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1102年)
c (Bot: Nambahaké rue:1102)
[[ro:1102]]
[[ru:1102 год]]
[[rue:1102]]
[[sa:११०२]]
[[scn:1102]]
32.744

besutan

Menu navigasi