Kali Yordan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
36 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké hi:जॉर्डन नदी
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:دریائے اردن)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké hi:जॉर्डन नदी)
[[gl:Río Xordán]]
[[he:נהר הירדן]]
[[hi:जॉर्डन नदी]]
[[hr:Jordan (rijeka)]]
[[hsb:Jordan]]
182

besutan

Menu navigasi