Pepino: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
== Khasiat pepino ==
Pepino duwe macem macem khasiat ing antarane kanggo:<ref>http://kesehatan.kompasiana.com/alternatif/2012/02/21/pepino-buah-dewa-melodi-yang-kaya-khasiat-440753.html</ref>
*Mudunake kadar tekanan darah tinggi;
*Nyepetake proses nambani stroke;
586

besutan

Menu navigasi