Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
376 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* Generator Vakum
 
Aktuator pneumatik terdiri saka [[Piston]], tabung silinder (silinder), katup lan port. Piston ditutup karo diafragma, utawa segel sing njaga udara ing ndhuwur tabung (silinder), piston berfungsi kanggo neken udara mlebu diafragma mengisor, gerak ing ngisore piston.<ref>{{cite web |url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pneumatic_actuator |title=Aktuator Pneumatik |accessdate=2013-01-12}}</ref> Aktuator Pneumatik biasane ndhuwei 1 tempat kangge lubang udara, isa ndhuwur, isa ngisor tergantung kabutuhane. katup mbutuhake sitik tekanan kangge penekanan lebih. saya gedhi piston sing dianggo lan silindere, saya gedhi tenaga (output) kasile. Nduweni piston sing gedhi uga apik kanggo tekanan sing luwih gedhi lan udara sing luwih sitik.<ref>{{cite web |url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pneumatic_actuator |title=Aktuator Pneumatik |accessdate=2013-01-12}}</ref> tekanan sing nganggo udara sitik wae nalika pistone gedhi isa ngerusak sillinder paralon, mula biasane silinder (tabung) nganggo bahan dasar wesi. 100 kPa tenaga tekanan piston isa ngangkat mobil cilik (nganti 1000 lbs / 453,5 Kg) lan iki nganggone katup pneumatik cilik. Nanging, nalika tenaga kasile gedhi lan silindere cilik, sistem kuwi isa ngerusak silinder.<ref>{{cite web |url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pneumatic_actuator |title=Aktuator Pneumatik |accessdate=2013-01-12}}</ref>
 
 
==Cathethan sikil==
<references />
 
 
 
554

besutan

Menu navigasi