Menyang kontèn

Polifenol: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Mupangat ==
 
Sawatara polifenol wigati banget kayata [[flavon]], [[flavonoid]], [[lan [[isoflavon]] kang domagertènidimagertèni nduwèni sipat [[antioksidan]].<ref name="internet1"/> AntioksidaAntioksidan iki dipracaya nduwe khasiat ningkataké kemampuan [[anti-inflamasi]] lan kanggo kekebalan awak.<ref name="internet1"/>
 
 
1.502

besutan