Bolivia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
r2.5.4) (Bot: Ngowah tl:Bulibya dadi tl:Bolivia
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:Болівія)
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah tl:Bulibya dadi tl:Bolivia)
[[tg:Боливия]]
[[th:ประเทศโบลิเวีย]]
[[tl:BulibyaBolivia]]
[[tr:Bolivya]]
[[tt:Боливия]]
1.513

besutan

Menu navigasi