Polifenol: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
83 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
[[Gambar:Tannic acid.svg|thumb|250px|Susunan molekul Polifenol ing tetanduran]]
'''Polifenol''' ''(poliphenol) yaiku klompok bahan [[kimia]] kng ndarbèni luwih saka siji unit [[fenol]] saben [[molekul]].<ref name="internet1">{{id}}[http://bumbata.co/18696/tips-antioksidan-8-manfaat-polifenol-untuk-kesehatan/ Manfaat Polifenol](diundhuh 7 Januari 2013)</ref> Polifenol ditemokaké kanthi alami ing [[tetanduran]].<ref name="internet1"/> Polifenol migunani kanggo mènèhi werna ing tetanduran, tuladhané werna [[godhong]] nalika alum utawa arep gogrog.<ref name="internet1"/> Jinis polifenol kang paling asring ditemokaké ing tetanduran yaiku [[flavonoid]], [[asam fenolat]], [[catechin]], [[anthocyanin]], [[isoflavin]], [[quercetin]], lan [[resveratrol]].<ref name="internet1"/>
 
'''Polifenol''' ''(poliphenol)'' yaiku klompok bahan [[kimia]] kng ndarbèni luwih saka siji unit [[fenol]] saben [[molekul]].<ref name="internet1">{{id}}[http://bumbata.co/18696/tips-antioksidan-8-manfaat-polifenol-untuk-kesehatan/ Manfaat Polifenol](diundhuh 7 Januari 2013)</ref> Polifenol ditemokaké kanthi alami ing [[tetanduran]].<ref name="internet1"/> Polifenol migunani kanggo mènèhi werna ing tetanduran, tuladhané werna [[godhong]] nalika alum utawa arep gogrog.<ref name="internet1"/> Jinis polifenol kang paling asring ditemokaké ing tetanduran yaiku [[flavonoid]], [[asam fenolat]], [[catechin]], [[anthocyanin]], [[isoflavin]], [[quercetin]], lan [[resveratrol]].<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan Suku ==
1.502

besutan

Menu navigasi