1452: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1452年
c (Bot: Nambahaké se:1452)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1452年)
[[vo:1452]]
[[war:1452]]
[[wuu:1452年]]
[[yo:1452]]
[[zh:1452年]]
63.049

besutan

Menu navigasi