1419: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1419年
c (Bot: Nambahaké se:1419)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1419年)
[[vo:1419]]
[[war:1419]]
[[wuu:1419年]]
[[yo:1419]]
[[zh:1419年]]
62.432

besutan

Menu navigasi