1571: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1571年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1571 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1571年)
[[vo:1571]]
[[war:1571]]
[[wuu:1571年]]
[[yo:1571]]
[[zh:1571年]]
62.955

besutan

Menu navigasi