1314: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1314年
c (Bot: Nambahaké se:1314)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1314年)
[[vo:1314]]
[[war:1314]]
[[wuu:1314年]]
[[yo:1314]]
[[zh:1314年]]
62.130

besutan

Menu navigasi