742: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:742年
c (r2.7.3) (bot Menambah: lv:742. gads; kosmetik perubahan)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:742年)
[[vo:742]]
[[war:742]]
[[wuu:742年]]
[[yo:742]]
[[zh:742年]]
62.358

besutan

Menu navigasi