Dwapara Yuga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
36 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké or:ଦ୍ଵାପର ଯୁଗ
(referensi)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké or:ଦ୍ଵାପର ଯୁଗ)
[[mr:द्वापर युग]]
[[nl:Dwapara Yuga]]
[[or:ଦ୍ଵାପର ଯୁଗ]]
[[pl:Dwaparajuga]]
[[ru:Двапара-юга]]
182

besutan

Menu navigasi