2004: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: si:2004
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:2004年)
c (r2.7.3) (bot Menambah: si:2004)
[[se:2004]]
[[sh:2004]]
[[si:2004]]
[[simple:2004]]
[[sk:2004]]
17.355

besutan

Menu navigasi