690: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:690年
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:690)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:690年)
[[vo:690]]
[[war:690]]
[[wuu:690年]]
[[yo:690]]
[[zh:690年]]
63.050

besutan

Menu navigasi