Wadowice: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ms:Wadowice
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ms:Wadowice)
[[ko:바도비체]]
[[lv:Vadovice]]
[[ms:Wadowice]]
[[nl:Wadowice]]
[[no:Wadowice]]
2.159

besutan

Menu navigasi