Borough (New York City): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
719 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
{{Borough di NYC}}
Sedaya borough dipunbentuk ing taun 1898 ngantos konsolidasi, ing wates kota ing wanci punika dipuntetepaken . Borough the Bronx wiwiti menika bagian saking New York County ingkang sakderengipun dipunparingake dening [[Westchester County]], ngantos Bronx County dipunbentuk taun [[1914]]. Borough Queens wiwite namung madeg saking bagian barat Queens County ingkang langkung ageng , ngantos [[Nassau County, New York|Nassau County]] dipunbentuk dening pemberian tanah saking Queens County ingkang nglingkupi tiga kota bagian timur taun [[1899]]. Borough Staten Island secara resmi asmanipun Borough Richmond ngantos asmanipun dipungantos ing taun [[1975]] kangge merefleksiaken sebutanipun ingkang umum ing masyarakat.

Menu navigasi