1652: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1652年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1652)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1652年)
[[wa:1652]]
[[war:1652]]
[[wuu:1652年]]
[[yo:1652]]
[[zh:1652年]]
63.050

besutan

Menu navigasi