1465: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1465年
c (Bot: Nambahaké se:1465)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1465年)
[[vo:1465]]
[[war:1465]]
[[wuu:1465年]]
[[yo:1465]]
[[zh:1465年]]
62.422

besutan

Menu navigasi