172: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:172年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:172)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:172年)
[[vo:172]]
[[war:172]]
[[wuu:172年]]
[[yo:172]]
[[zh:172年]]
2.367

besutan

Menu navigasi