1770: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1770年
c (r2.7.2+) (bot Menambah: frr:1770)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1770年)
[[wa:1770]]
[[war:1770]]
[[wuu:1770年]]
[[yo:1770]]
[[zh:1770年]]
2.367

besutan

Menu navigasi