Wikipédia:Angkringan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
167 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
:Amarga sifate isih uji coba, yen ana permasalahan tulung dilaporne menyang kula. Suwun. [[Panganggo:Bennylin|Bennylin]] (<small>[[Dhiskusi_Panganggo:Bennylin|guneman]]</small>) 6 Desember 2012 12.31 (UTC)
:Sanajan Translatewiki dereng dipasangi Webfonts kangge maos aksara Jawi, (nanging wis isa nulis aksara Jawi), yen pengin nyobi kudhu wis masang ''font'' jawaunicode-ipun mas Wihananto ing https://sites.google.com/site/jawaunicode/ [[Panganggo:Bennylin|Bennylin]] (<small>[[Dhiskusi_Panganggo:Bennylin|guneman]]</small>) 6 Desember 2012 12.52 (UTC)
 
:Nginput setting-e ning sisih ngendi Ben? [[Panganggo:Kembangraps|Kembangraps]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Kembangraps|pirembagan]]</sup> 30 Desember 2012 10.35 (UTC)
 
Menawi sampun dites, komunitas Wikipedia saged nulis cithakan {{tl|Sarujuk}} ing ngisor iki, supaya isa cepet-cepet dipasang. [[:bugzilla:39960]]
34

besutan

Menu navigasi