1808: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1808年
c (r2.7.3) (bot Menambah: stq:1808)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1808年)
[[wa:1808]]
[[war:1808]]
[[wuu:1808年]]
[[yi:1808]]
[[yo:1808]]
2.367

besutan

Menu navigasi