Menyang kontèn

Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké tr:Güney Sulawesi)
[[it:Sulawesi Meridionale]]
[[ja:南スラウェシ州]]
[[ka:სამხრეთი სულავესი]]
[[ko:술라웨시슬라탄 주]]
[[mr:दक्षिण सुलावेसी]]
40.619

besutan