1961: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1961年
c (r2.7.2) (bot Menambah: stq:1961)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1961年)
[[wa:1961]]
[[war:1961]]
[[wuu:1961年]]
[[xal:1961 җил]]
[[yi:1961]]
2.367

besutan

Menu navigasi