1652: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1652
c (r2.7.1) (bot Menambah: zh-min-nan:1652 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1652)
[[ro:1652]]
[[ru:1652 год]]
[[rue:1652]]
[[sa:१६५२]]
[[sah:1652]]
63.087

besutan

Menu navigasi