2013: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké te:2013
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mr:इ.स. २०१३)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké te:2013)
[[sw:2013]]
[[ta:2013]]
[[te:2013]]
[[th:พ.ศ. 2556]]
[[tk:2013]]
39.414

besutan

Menu navigasi