Sato kéwan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nyingkiraké diq:Heywani (deleted))
* Kewan tanpa balung mburi diarani [[Invertebrata]] utawa [[Invertebrata|Avertebrata]].
 
Kéwan uga diklasifikasiké miturut jinis [[panganané]].
 
* Kéwan sing panganané [[daging]] diarani kéwan [[karnivora]], contoné: [[asu]], [[kucing]], [[macan]]

Menu navigasi