Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké tt:Инҗил
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké tt:Инҗил)
[[tl:Ebanghelyo]]
[[tr:İncil]]
[[tt:Инҗил]]
[[uk:Євангеліє]]
[[ur:انجیل]]
39.751

besutan

Menu navigasi