448: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké bxr:448 жэл
c (r2.7.1) (bot Menambah: et:448)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké bxr:448 жэл)
[[br:448]]
[[bs:448]]
[[bxr:448 жэл]]
[[ca:448]]
[[co:448]]
40.148

besutan

Menu navigasi