Paus Clemens III: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
33 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ar:كليمنت الثالث
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ar:كليمنت الثالث)
 
[[af:Pous Clemens III]]
[[ar:كليمنت الثالث]]
[[arz:كليمينت التالت]]
[[be:Клімент III, Папа Рымскі]]
2.367

besutan

Menu navigasi