Balung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ckb:ئێسک)
Tidak ada ringkasan suntingan
== Tuwuhing balung ==
 
Tuwuhing balung nganti pepak kabentuk ing umur kurang luwih 30 taun. Sawisé kuwi ana uga owah-owahan sing disebut [[remodelling]]. Balung minangka ''reservoir'' paling gedhé tumrap [[kalsium]] lan [[phosphate]]. 99% kalsium ana ing (1000 gram) saka cacahing kalsium ing awak, déné [[phosphate]] jroning balung nganti 90% saka [[phosphate]] jroning awak.
 
== Jinis balung ==

Menu navigasi