Kolonialisme: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
21 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ilo:Kolonialismo
c (Bot: Nambahaké kk:Отаршылдық)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ilo:Kolonialismo)
[[hr:Kolonijalizam]]
[[id:Kolonialisme]]
[[ilo:Kolonialismo]]
[[is:Nýlendustefna]]
[[it:Colonialismo]]
9.872

besutan

Menu navigasi