Menara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
130 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(kaca enggal)
 
cTidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
[[Gambar:Eiffel Tower 20051010.jpg|thumb|250 px|Menara Eiffel, [[Prancis]] ]]
 
'''Menara''' inggih menika struktur damelanipun [[manungsa]] ingkang dhuwuripun langkung saking [[lebarlébar]]ipun. Menara menika dipunbangun minangka sawijining ''mercu tanda'' ingkang dipunbangun kanthi endahéndah sesawanganipun. Ananging ancasing menara inggih menika kanggekanggé njagi papan saha [[lemah]].
 
== Etimologi ==
[[Tembung]] "menara" asalipun saking [[Basa Arab]] '''"منارة"''' ingkang dipuwaos :''manārah''.
 
[[Kategori:menara]]
 
[[id:menara]]
[[en:tower]]
2.549

besutan

Menu navigasi