Menyang kontèn

Filum: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ba:Тип (биология))
Tidak ada ringkasan suntingan
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki khusus kanggo [[sato kewan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[genus]] dan [[spesies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akeh kamemperan [[individu]]né.
 
Ing èlmu [[basa]], iki arupa klompok basa atawa [[rumpun basa]] kang misah sekitar 50 nganti 100 [[abad]] kepungkur.
 
[[Kategori:Klasifikasi ilmiah]]