Abad ping 18: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ba:XVIII быуат
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah uk:18 століття dadi uk:XVIII століття)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ba:XVIII быуат)
[[ast:Sieglu XVIII]]
[[az:XVIII əsr]]
[[ba:XVIII быуат]]
[[bat-smg:XVIII omžios]]
[[be:18 стагоддзе]]
60.617

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané