Kanadha: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké mt:Kanada
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Kanada dadi tl:Canada)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké mt:Kanada)
[[mrj:Канада]]
[[ms:Kanada]]
[[mt:Kanada]]
[[my:ကနေဒါနိုင်ငံ]]
[[mzn:کانادا]]
3.733

besutan

Menu navigasi