Mekah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Mecca dadi tl:Meka
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi tl:Mecca)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Mecca dadi tl:Meka)
[[th:มักกะฮ์]]
[[tk:Mekge]]
[[tl:MeccaMeka]]
[[tr:Mekke]]
[[tt:Мәккә]]
62.379

besutan

Menu navigasi