Piyul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
48 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਵਾਇਲਿਨ, tt:Скрипка
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké stq:Fjoole)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਵਾਇਲਿਨ, tt:Скрипка)
[[no:Fiolin]]
[[oc:Violon]]
[[pa:ਵਾਇਲਿਨ]]
[[pl:Skrzypce]]
[[pnb:وائلن]]
[[tl:Biyulin]]
[[tr:Keman]]
[[tt:Скрипка]]
[[ug:ئىسكىرىپكا]]
[[uk:Скрипка]]
9.872

besutan

Menu navigasi