Gubernur-Jéndral: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ko:총독
c (Bot: Nambahaké ko:총독)
[[ka:გენერალ-გუბერნატორი]]
[[kk:Генерал-губернатор]]
[[ko:총독]]
[[nl:Gouverneur-generaal]]
[[no:Generalguvernør]]
32.744

besutan

Menu navigasi