Bolivia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਬੋਲੀਵੀਆ
c (r2.6.4) (bot Menambah: lez:Боливия)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਬੋਲੀਵੀਆ)
[[or:ବୋଲିଭିଆ]]
[[os:Боливи]]
[[pa:ਬੋਲੀਵੀਆ]]
[[pam:Bolivia]]
[[pap:Bolivia]]
182

besutan

Menu navigasi