Gunung Karmel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ko:카르멜 산
c (Bot: Nambahaké sh:Karmel)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ko:카르멜 산)
[[ja:カルメル山]]
[[ka:კარმელი]]
[[ko:카르멜 산]]
[[lb:Mount Carmel]]
[[lt:Karmelio kalnas]]
9.872

besutan

Menu navigasi