Kategori:Tembako: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké war:Kaarangay:Tabako
c (bot Mengubah: id:Tembakoid:Kategori:Tembakau)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké war:Kaarangay:Tabako)
[[ur:زمرہ:تمباکو]]
[[vls:Categorie:Toebak]]
[[war:Kaarangay:Tabako]]
[[zh:Category:煙草]]
9.872

besutan

Menu navigasi