Troposfer: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Troposfer''' yakuwi lapisan [[atmosfer]] palinh endhep kang kira-kira kandhelé kira-kira nganti 10 kilometer ning ndhuwuré bumi. Sakjeroné troposfer iki ditemukaké [[gas rumah kaca]] kang menyebabkaké [[efek rumah kaca]] lan [[pemanasan global]].
 

Menu navigasi