Severus Snape: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
99 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape''']]
'''Severus Snape''' yaiku karakter guru Ramuan lan Pertahanan dening Ilmu Hitam lan kepala sekolah (taun kapitu) ing sekolah sihir [[Hogwarts]] jroning carita [[Harry Potter]].
Sajroning film-film Harry Potter, Snape diperanake dening [[Alan Rickman]].<ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
 
== Cathetan sikil ==
{{Reflist}}
 
== Pranala jaba ==
586

besutan

Menu navigasi